Paketti kotimaahan

Paketti kotimaahan

Lähetä paketit kotimaan sisällä helposti käyttäen Netluxia! Kotimaan pakettien lähetyksissä vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja, sovitussa aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Me olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden kotimaan pakettilähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme kaikkia asiakkaita tasavertaisesti, ilman kompromisseja.

Netluxilla on osaaminen ratkaista kiireellisetkin tarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Paketin lähettäminen kotimaassa ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Paketin lähettäminen kotimaahan helposti ja vaivattomasti

Haluamme tarjota teille kotimaan pakettipalvelut helposti. Meidän kauttamme paketin lähetys kotimaahan onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston, joka mahdollistaa aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä.

paketti kotimaahan
lähetä paketti

Paketti kotimaahan – Netlux Pack

Netlux Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella. Myös isojen pakettien lähetys on mahdollista.

Tilaa kuljetus tai lähetä paketti hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Pikalähetykset kotimaahan – Netlux Premium

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kotimaan pakettikuljetuksia, oli kyseessä kirjekuori tai vaikka täysi kuorma-autollinen.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina parhaan vaihtoehdon kuljetuksellesi, tarvittaessa kaikkia osa-alueitamme hyödyntäen.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

paketin lähettäminen