Paketti kotimaahan

Paketin lähettäminen kotimaassa ei ole koskaan ollut näin helppoa! Me haemme paketit suoraan kotioveltasi ja toimitamme ne haluamaasi määränpäähän.

Netluxilla on kyky ratkaista kiireellisetkin tarpeet, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset kotimaan sisällä onnistuvat helposti.

Lähetä paketit helposti ja vaivattomasti

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Meidän kauttamme lähetät paketit aina edullisesti ja ennen kaikkea vaivattomasti.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston, joka mahdollistaa aina järkevät hinnat nopeilla aikatauluilla sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä.

lähetä paketti

Paketti kotimaahan – Netlux Pack

Netlux Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella. Voit myös lähettää tavanomaista isompia paketteja kauttamme!

Tilaa kuljetus tai lähetä paketti hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Pikalähetykset kotimaahan – Netlux Premium

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kotimaan pakettikuljetuksia, oli kyseessä kirjekuori tai vaikka täysi kuorma-autollinen.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina parhaan vaihtoehdon lähetyksellesi, tarvittaessa kaikkia osa-alueitamme hyödyntäen.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

Myös ulkomaille

Meidän kauttamme lähetät paketit ulkomaille edullisesti. Ulkomaan pakettien lähetyksissä ehdottomana vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta.