paketin lähetys

Paketin lähetys kotimaahan

Paketin lähetys helposti käyttäen Netluxia! Pakettien lähetyksissä vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja, sovitussa aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden pakettilähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme asiakkaita tasavertaisesti, ilman kompromisseja.

Netlux ratkaisee kiireellisetkin pakettitarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Paketin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Paketin lähetys ulkomaille

Haluamme tehdä teille paketin lähettämisen ulkomaille mahdollisimman helpoksi. Käyttäen Netluxin palveluita, lähetät paketit ulkomaille edullisesti ja vaivattomasti.

Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

paketin lähetys
pakettilähetykset

Pakettilähetykset

Netlux Pack-palvelu soveltuu yksityisten sekä yritysten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella. Myös isojen pakettien lähetys on mahdollista.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Paketin lähetys pika­kuljetuksena

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä pakettikuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä kirjekuori tai täysi kuorma-autollinen.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina parhaan vaihtoehdon kuljetuksellesi, tarvittaessa kaikkia osa-alueita hyödyntäen.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

paketin lähetys pikakuljetuksena