Lähetä paketti

Paketin lähetys käyttäen Netluxia on erittäin helppoa ja vaivatonta! Me noudamme paketit suoraan kotioveltasi. Vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja sovitussa aikataulussa ja aina asiakas­lupausten mukaisesti.

Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden pakettilähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä tarjotaksemme tasavertaisen asiakaskokemuksen ilman kompromisseja.

Lähetä paketit kotimaahan

Haluamme tehdä teille kotimaan pakettipalvelut helpoksi. Käyttämällä Netluxin palveluita, lähetät paketit luotettavasti ja vaivattomasti kotimaassa! NetLux Paketti -palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Oli lähettäjä ja vastaanottaja sitten kuluttaja tai yritys, meiltä löydät mutkattoman ratkaisun pakettien toimittamiseen.

Valitsemalla NetLux Noutopiste -palvelun, lähetyksen noutaminen on helppoa vastaanottajan oman aikataulun mukaan lähimmästä noutopisteestä.

Valittavana on Koti-palvelu, joka on tarkoitettu käytettäväksi, kun vastaanottaja tai lähettäjä on kuluttaja-asiakas. Yritys-palvelu on puolestaan tarkoitettu yritysasiakkaiden välisiin kuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut.

Paketin lähetys ulkomaille

Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa paketin lähettämisen ulkomaille aina järkevin hinnoin.

Pakettilähetykset

Netlux Pack-palvelu soveltuu yksityisten sekä yritysten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut tarpeesi mukaan, jopa ovelta ovelle. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella. Voit myös lähettää tavallista isompiakin paketteja.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

paketin lähetys

Lähetä paketti pika­kuljetuksena

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä pakettikuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä kirjekuori tai täysi kuorma-autollinen.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla