Päivittäiset pakettien toimitukset

NetLux palvelee mm. verkkokauppoja, maahantuojia ja monia muita yrityksiä niiden vaativissa, päivittäisissä toimituksissa.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous ja kilpailuta kuljetuksesi kanssamme helposti täyttämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2-3 arkipäivän sisällä. Varmistetaan yhdessä yrityksellesi parhaat mahdolliset kuljetuspalvelut!

Tarjouspyyntö yrityksille

Lisätietoja tarjousta varten

Lähettäminen
Tulen enimmäkseen lähettämään
Arvioitu lähetysmääräni on

Kilpailukykyiset hinnat yrityksesi tarpeisiin

Tarjoamme yrityksille kilpailukykyiset kuljetushinnat päivittäispakettien toimituksille. Räätälöimme tarjouksen, joka perustuu yrityksesi erityisvaatimuksiin ja kuljetusmääriin. Tarjoamme siis kokonaisvaltaista arvoa kilpailukykyiseen hintaan, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi ja luottaa kuljetusten sujuvaan toimittamiseen.

Kuljetuspalvelut yrityksille

Tuhansia lähetyksiä päivittäin

Asiakkaillesi on tärkeää saada tilaamansa tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Kun paketin vastaanottaminen on helppoa ja sen toimittaa mukava kuljettaja, luodaan vastaanottajalle parempaa yrityskuvaa.

NetLuxilla on laaja valtakunnallinen toimitusverkosto, joka mahdollistaa yrityksille heidän lähetysten nopean ja luotettavan toimituksen ympäri Suomea sekä Eurooppaa. Missä tahansa yrityksesi sijaitseekaan, voit luottaa siihen, että NetLux toimittaa pakettisi perille ajallaan. Olemme valmiita luomaan pitkäaikaisen kumppanuuden kanssasi.

Yksilöllinen asiakaspalvelu

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi panostamme yksilölliseen asiakaspalveluun ja pyrimme ymmärtämään juuri sinun yrityksesi kuljetustarpeet. NetLuxin ammattitaitoinen tiimi on aina valmiina auttamaan sinua ja tarjoamaan ratkaisuja päivittäis­tavarakuljetuksiisi liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Olemme joustava kuljetuskumppani, joka kykenee reagoimaan nopeasti yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Tutustu palveluihimme