Sopimusehdot

Palvelu-, kuljetus- ja maksuehdot

Rekisteröitymällä Netlux Kuljetus Oy:n Tilausjärjestelmään, tai tekemällä tilauksen hintalaskurin kautta Asiakas hyväksyy nämä palvelu-, kuljetus- ja maksuehdot.

Tilausjärjestelmä ja Hintalaskuri

Netlux Kuljetus Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat Tilausjärjestelmän tai Hintalaskurin käyttämisestä. Netlux Kuljetus Oy ei vastaa mistään palvelun käyttökatkoksien aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä tai vahingoista jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. Toimintakatkokset, tietojen menetykset tai muut häiriöt eivät aiheuta korvausvelvollisuutta Netlux Kuljetus Oy:lle.

Asiakas on velvollinen itse huolehtimaan omien tunnuksiensa turvallisesta ja asianmukaisesta säilyttämisestä. Netlux Kuljetus Oy ei ole vastuussa mistään käyttäjän salasanan tai käyttäjätilin väärinkäytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Netlux Kuljetus Oy ei myöskään vastaa mikäli palveluun onnistutaan murtautumaan palvelun teknisistä suojauksista huolimatta.

Kuljetusehdot sopimuskuljetuksissa ja hintalaskurin kautta.

Asiakaskohtaisissa kuljetussopimuksissa, sovelletaan Netlux Kuljetus Oy:n ja Asiakkaan välisen sopimuksen sisältöä, niiltä osin kun se poikkeaa yleisistä kuljetus- ja logistiikkaehdoista. Yleisesti kuljetuksiin sovelletaan kotimaan palvelu- ja tuote-ehtoja sekä Logtermsin yleisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluehtoja.

Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa siitä, että tuote joka lähetetään on asianmukaisesti pakattu pahvilaatikkoon, kuormalavalle tai muulle asianmukaiselle kuljetusalustalle, jotta se kestää lastauksen ja kuljetuksen, sekä purun aikana tehtävät tarvittavat toimenpiteet. Asiakas vastaa myös siitä, että lähetys ei sisällä kiellettyjä tai vaarallisia aineita (vak). Asiakkaan vastuulla on antaa Netlux Kuljetukselle oikeat tiedot koskien noudon ja toimituksen osoitteita ja muita yhteystietoja.

Tilauksen peruuttaminen

Palvelu tuotetaan etämyyntinä ja on rinnastettavissa tiettyyn ajankohtaan sovittuun tavaroiden kuljettamiseen. Tällaisilla palveluilla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta. Mikäli tilatun palvelun toimittaminen ei ole vielä lähtenyt käyntiin tai muulla tavoin edennyt toimitusprosessissamme, voit puhelimitse tiedustella mahdollisuutta sen peruuttamiseen.

Maksuehdot

Yritysasiakkaat voivat maksaa laskulla, jolloin Ilman erillistä sopimusta Netlux Kuljetus Oy voi laskuttaa jokaisen toteutuneen kuljetuksen jälkeen. Maksuehto ilman erillistä sopimusta on 14 päivää netto ja viivästyskorko 8%. Jokaisen asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen kuljetuksen toteutusta.

Yksityishenkilöiden tulee ilman erillistä sopimusta maksaa tilattava palvelu etukäteen. Käytössä on useimmat tutut maksutavat. Maksutavoista verkkopankki, luottokortti, lasku- ja osamaksupalvelu hoidetaan Paytrail Oyj:n palvelun kautta. Lue näistä tarkemmin tästä.