Palvelut

Paketin lähettäminen nopeasti ja luotettavasti

Netluxin vahvuus on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja, aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Paras tapa lähettää paketti on valita NetLux. Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden paketti- ja lavalähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme asiakkaita tasavertaisesti, ilman kompromisseja. Netluxilla on kyky ratkaista kiireellisetkin tarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Paketin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Alla lisätietoja tuotteistamme.

Lähetä paketti kotimaahan ja ulkomaille

Haluamme tarjota teille pakettipalvelut helposti, kaikki samasta paikasta. Meidän kauttamme paketin lähetys ulkomaille onnistuu helposti. Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Paketin lähettäminen Netluxin kautta on helppoa ja vaivatonta.Netlux lähettää paketit Suomessa, Baltiassa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa
Lähetä paketti

Päivittäiset kuljetukset Viroon

Meillä on päivittäinen yhteys Viroon, viisi kertaa viikossa, ympäri vuoden, joten paketin lähettäminen Viroon on erittäin vaivatonta ja helppoa. Omalta toiminta-alueelta tavarat noudetaan jo tilauspäivänä ja ne ovat perillä heti seuraavana arkipäivänä. Toimitamme lähetykset itse aina suoraan perille asti. Olemme tehneet asiakkaillemme paketin lähettämisen Viroon tai Virosta erittäin vaivattomaksi ja edulliseksi. Tarjoamme toimivan ratkaisun, oli sitten kyse säännöllisestä kuljetustarpeesta tai vain yksittäisestä lähetyksestä Viroon.

Lisäarvo­palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme lisäarvopalveluina kuljettamisen lisäksi myös esimerkiksi varastointipalveluja, välivarastoinnit, tuotteiden lajittelut, yhdistämiset ja pakkaukset sekä huoltoon, kierrätykseen ja palautuksiin liittyvät kuljetuspalvelut. Meidän kanssamme on helppo toteuttaa isompiakin projekteja yhdessä.

Netlux tarjoaa asiakkailleen paketti- ja lavalähetysten lisäksi varastointipalveluita
Paketin lähettäminen helposti. Pakettikuljetukset

Paketti­lähetykset

NetLux PACK

Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii kotimaassa ja EU:n alueella. Myös isojen pakettien lähetys on mahdollista.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä. Paketin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Lava­lähetykset

NetLux CARGO

Cargo-palvelu soveltuu yritysten välisiin päivittäisiin lavakuljetuksiin ja isojen pakettien lähetyksiin. Lavakuljetuksissa ehdoton vahvuutemme on kotimaan ja Viron välinen liikenne, jossa automme toimii päivittäin. Myös muu Eurooppa on tavoitettavissa kattavan verkostomme avulla.

Lavalähetykset
Lähetä paketti

Pika­lähetykset

NetLux PREMIUM

Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä kirjekuori tai täysi kuorma-autollinen. Esimerkiksi tehtaan pysähdyttyä konerikon vuoksi on varaosat saatava määränpäähän mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme parhaan vaihtoehdon, joko suoraan ovelta ovelle maantiekuljetuksena, merikuljetuksena tai lentorahtina. Tarvittaessa kaikkia osa-alueita hyödyntäen löydämme nopeimman ja parhaan vaihtoehdon Express pikakuljetuksellesi.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

Noutopiste­paketit

NetLux PICKUP

Palvelu soveltuu erityisesti verkkokauppojen päivittäisiin pakettilähetyksiin, erityisesti silloin kun vastaanottajana ovat yksityisasiakkaat ja jakelua ei välttämättä haluta suoraan kotiovelle. Noutopisteverkostomme kattaa koko Suomen ja palvelun tuotamme yhteistyössä matkahuollon kanssa.

Lähetä paketti