Palvelut

Paketin lähettäminen nopeasti ja luotettavasti

Netluxin vahvuus on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme päivittäin perille tuhansia paketteja, aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Paras tapa lähettää paketti on valita NetLux. Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden paketti- ja lavalähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme asiakkaita tasavertaisesti, ilman kompromisseja. Netluxilla on kyky ratkaista kiireellisetkin tarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Paketin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Alla lisätietoja tuotteistamme.

Lähetä paketit kotimaahan ja ulkomaille

Haluamme tarjota teille pakettipalvelut helposti, kaikki samasta paikasta. Meidän kauttamme paketin lähetys ulkomaille onnistuu helposti. Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Paketti­lähetykset

NetLux PAKETTI

Palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Oli lähettäjä ja vastaanottaja sitten kuluttaja tai yritys, kauttamme löydät mutkattoman ratkaisun pakettien toimittamiseen. Valittavana on Koti-palvelu, joka on tarkoitettu käytettäväksi, kun vastaanottaja tai lähettäjä on kuluttaja-asiakas. Yritys-palvelu on puolestaan tarkoitettu yritysasiakkaiden välisiin kuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut.

Paketin lähettäminen helposti. Pakettikuljetukset

Noutopiste­paketit

NetLux NOUTOPISTE

Valitsemalla noutopistetoimituksen, lähetyksen noutaminen on helppoa vastaanottajan oman aikataulun mukaan.

Palvelu soveltuu erityisesti verkkokauppojen päivittäisiin pakettilähetyksiin, erityisesti silloin kun vastaanottajana ovat kuluttajat, eikä jakelua välttämättä haluta suoraan kotiovelle. Kumppaniverkostomme avulla noutopisteverkostomme kattaa koko Suomen. Noutopistepalvelu on saatavilla myös Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa.

Erikois­palvelut

NetLux PREMIUM

Premium-palvelu tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluita kuten esimerkiksi:

  • pikakuljetukset
  • aikataulutetut kuljetukset
  • kerroskannot
  • varastointi- ja pakkauspalvelut
  • sinun tarpeesi?

Tiedustelut puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

Lava­lähetykset

NetLux LAVA

Palvelu soveltuu päivittäisiin lava- sekä rullakkokuljetuksiin. Kotimaan kuljetuksen lisäksi ehdoton vahvuutemme on kotimaan ja Viron välinen liikenne, jossa automme operoi päivittäin. Kauttamme onnistuu myös muu Eurooppa.

Rahti­palvelut

NetLux RAHTI

Meille tärkeintä on, että asiakas saa nopeasti ja sujuvasti kaikki lähetyksensä perille koosta tai muodosta riippumatta. RAHTI-palvelu soveltuu esimerkiksi pientavara- ja lavalähetyksiin sekä pitkien, hankalien ja erityiskäsittelyä vaativien tuotteiden lähettämiseen.

RAHTI-palvelu suunnitellaan yhdessä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja voit luottaa siihen, että lähetyksesi liikkuu mutkattomasti paikasta toiseen.  

Tiedustelut puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

Polkupyörä­lähetykset

NetLux FILLARI

Käyttämällä Fillari-palveluamme varmistat, että polkupyörät kulkeutuvat perille luotettavasti ja nopeasti – sijainnista riippumatta. Oli tarve sitten yksittäisen pyörän lähetykselle tai jatkuville ja säännöllisille lähetyksille, Fillari- palvelumme on räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Fillari-palvelu on saatavilla yritys- ja yksittäisille kuluttaja-asiakkaille.