ison paketin lähetys

Ison paketin lähetys kotimaahan

Ison paketin lähetys helposti käyttäen Netluxia! Pakettien lähetyksissä vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme paketteja päivittäin , sovitussa aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden pakettilähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme asiakkaita tasavertaisesti.

Netlux ratkaisee kiireellisetkin tarpeet, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Koosta riippumatta, paketin lähettäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ison paketin lähetys ulkomaille

Tahdomme tehdä teille isojenkin pakettien lähettämisen ulkomaille mahdollisimman helpoksi. Käyttäen Netluxin palveluita, lähetät isot paketit ulkomaille edullisesti ja vaivattomasti.

Meiltä löytyy toimiva yhteistyöverkosto kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina järkevät hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Suurten pakettien lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa!

ison paketin lähettäminen
Netlux

Rahtipalvelut

NetLux RAHTI-palvelu soveltuu esimerkiksi pientavara- ja lavalähetyksiin sekä pitkien, hankalien ja erityiskäsittelyä vaativien tuotteiden lähettämiseen.

Tilaa kuljetus hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Isot paketit pika­kuljetuksena

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä pakettikuljetuksia kotimaassa ja ympäri Euroopan – oli sitten kyseessä pieni kirjekuori tai kuorma-autoa vaativa isompi lasti.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina kustannus­tehokkaimman vaihtoehdon kuljetuksellesi, tarvittaessa kaikkia osa-alueita hyödyntäen.

Tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla