paketti ulkomaille

Paketti ulkomaille

Lähetä paketit ulkomaille helposti käyttäen Netluxia! Ulkomaan pakettien lähetyksissä ehdottomana vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme paketit perille sovitussa aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti. Me olemme riittävän iso toimiaksemme kumppanina kaikissa asiakkaiden ulkomaille lähtevissä pakettilähetyksissä, mutta kuitenkin tarpeeksi ketterä palvellaksemme kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti, ilman kompromisseja.

Netluxilla on taito ratkaista kiireellisetkin tarpeet kolmen peruspalvelun lisäksi, joten kaikki päivittäiset paketti- ja kappaletavarakuljetukset onnistuvat helposti. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa! Myös isommat paketit!

Paketin lähettäminen ulkomaille edullisesti ja luotettavasti

Haluamme tarjota teille pakettipalvelut helposti ja luotettavasti, kaikki saman katon alta. Meidän kauttamme paketin lähetys ulkomaille onnistuu helposti. Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina edulliset hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

paketti ulkomaille
Paketin lähettäminen ulkomaille

Paketti ulkomaille – Netlux Pack

Netlux Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii EU:n alueella.

Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi Viroon tai lähettää paketteja ulkomaille myös hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Pikalähetykset ulkomaille – Netlux Premium

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kuljetuksia ulkomaille, oli kyseessä minkälainen lähetys tahansa.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina parhaan vaihtoehdon, tarvittaessa kaikkia osa-alueitamme hyödyntäen.

Netlux Premium -tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

paketin lähettäminen