Lähetätkö paketteja ulkomaille?

Paketin lähettäminen ulkomaille on Netluxin avulla helppoa. Muutama vaivaton steppi ja ulkomaanpakettisi on jo matkalla:

  • Laske hinta lähetyksellesi laskurillamme
  • Tee tilaus kätevästi suoraan laskurista
  • Pakkaa paketti huolellisesti ja lisää pakettikortti
  • Kuljettajamme on kohta ovellasi
  • Pakettisi ulkomaille on matkalla

Olipa kyseessä sitten yksittäinen paketti tai suurempi lähetys, me huolehdimme siitä, että pakettisi saapuu perille turvallisesti ja ajoissa.

Tästä syystä sinun kannattaa lähettää paketit ulkomaille käyttäen Netluxia! Ulkomaan pakettien lähetyksissä ehdottomana vahvuutenamme on nopea ja asiakaslähtöinen toiminta. Toimitamme paketit perille sovitussa aikataulussa ja asiakaslupausten mukaisesti.

Paketin lähettäminen ulkomaille edullisesti ja luotettavasti

Haluamme tarjota teille pakettipalvelut helposti ja luotettavasti, kaikki saman katon alta. Meidän kauttamme paketin lähetys ulkomaille onnistuu helposti. Olemme rakentaneet toimivan yhteistyöverkoston kotimaan lisäksi Baltiaan, Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa aina edulliset hinnat ja nopeat aikataulut sekä säästät rahaa pakettia lähettäessä. Paketin lähettäminen ulkomaille ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Paketin lähettäminen ulkomaille

Kätevä ulkomaan paketti Netlux Paketti

Netlux Pack-palvelu soveltuu yritysten ja yksityisten päivittäisiin pakettikuljetuksiin, myös ulkomaan lähetyksiin. Kattava verkostomme mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Palvelu toimii EU:n alueella.

Voit tilata kuljetuksen esimerkiksi Viroon tai lähettää paketteja ulkomaille myös hintalaskurimme kautta helposti ja rekisteröitymättä.

Pikalähetykset ulkomaille – Netlux Premium

Netluxin Premium-palvelu tarjoaa täysin räätälöityjä kuljetuksia ulkomaille, oli kyseessä minkälainen lähetys tahansa.

Tarjoamme aina nopeimman mahdollisen aikataulun kuljetuksellesi. Laskemme aina parhaan vaihtoehdon, tarvittaessa kaikkia osa-alueitamme hyödyntäen.

Netlux Premium -tilaukset puhelimitse +358 400 547 947 tai sähköpostilla 

Myös kotimaahan, lue lisää

Kauttamme lähetät paketit kätevästi myös kotimaahan! Noudamme paketit kotioveltasi ja toimitamme haluamaasi määränpäähän nopeasti!